Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élményt javításának érdekében. Az oldal böngészésével egyetért azok használatával.

+36 1 700 81 85info@inbags.hu

információk

Cégünkről

Segítségre van szüksége?
Belmil by InBags

Üdvözöljük az inBags weboldalán, amely alatt már három országban (Magyarország, Szlovákia és Csehország) működtetünk webáruházat iskolatáskák, hátizsákok, és tartozékok széles kínálatával.

Központi márkánk a Belmil, amelynek kizárólagos forgalmazói vagyunk Szlovákiában és Csehországban. A Belmil több mint 50 éves hagyománnyal rendelkezik és a konkurens cégek többségétől eltérően Európában (Szerbiában) gyártja termékeit.

Nem cégünk egyedülállóságára és céljainkra helyezzük a hangsúlyt, hanem vásárlóközpontú irányítottságunkra, ami főleg abban nyilvánul meg, hogy minden termékünk raktáron van, így általában képesek vagyunk 48 órán belül kézbesíteni önnek rendelését (két munkanapon belül). Mivel csak a legjobb minőségű, kipróbált termékeket forgalmazunk, 60 napos határidőt adunk a termékek visszaküldésére, vagy cseréjére, emellett ingyen postaköltséget, bővített garancia lehetőségét kínáljuk ügyfeleinknek.

A teljes kínálat
raktáron
Kiszállítás 2
munkanapon belül
Ingyenes
termékcsere
Gyos és készséges
ügyfélszolgálat

MenüX

InformációkX

Kérdése van? Írjon nekünk

+36 1 700 81 85

A csillaggal (*) jelölt tételek kitöltése kötelező.