Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élményt javításának érdekében. Az oldal böngészésével egyetért azok használatával.

+36 1 700 81 85info@inbags.hu

információk

Diák hátizsákok lányoknak

Segítségre van szüksége?

Diák hátizsákok széles kínálata lányoknak. Minden termék minőségi, kényelmes és egészségre ártalmatlan kivitelezéssel büszkélkedhet. Fontos számunkra a hátizsákok mintázata és a gazdag színválaszték, amit főleg a lányok értékelnek majd.

Felső tagozat – szükséges az új hátizsák

A lánya felnőtt és a hátizsáka már nem felel meg az elvárásainak és szükségleteinek. Annak a jele, hogy diák hátizsákra van szüksége, amely továbbra is teljesíti az egészségre és biztonságra vonatkozó követelményeket. Felmérések alapján az iskolások akár 40 %-át veszélyezteti a helytelen testtartás. Ne hagyja, hogy gyermekei is ebbe a csoportba tartozzanak! 

Milyen extrák lehetnek egy hátizsákon?

Fényvisszaverő elemek, melyek akár életet is menthetnek!

Az idősebb tanulóknak már általában van mobiltelefonjuk, tehát jól jön pár extra zseb a telefonra és más apróságokra, például iratokra, tízóraira, innivalós üvegre, és főleg elegendő hely a tankönyveknek, füzeteknek és tolltartónak.

Hátizsákjainkkal sokkal könnyebb lesz az iskolába vezető út. Invesztáljon gyerekei egészségébe és kényelmébe és válasszon nekik hátizsákot kínálatunkból.

Termék ára Ft Ft
Szűrő megjelenítése
Stránka 1 z 1
A teljes kínálat
raktáron
Kiszállítás 2
munkanapon belül
Ingyenes
termékcsere
Gyos és készséges
ügyfélszolgálat

MenüX

InformációkX

Kérdése van? Írjon nekünk

+36 1 700 81 85

A csillaggal (*) jelölt tételek kitöltése kötelező.