Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élményt javításának érdekében. Az oldal böngészésével egyetért azok használatával.

+36 1 700 81 85info@inbags.hu

információk

Hátizsákok felső tagozatosoknak és diákoknak

Segítségre van szüksége?

Hátizsákok idősebb diákoknak, amelyeknél a minőség és a széles választék a legfontosabb számunkra. A motívumok a diákok követelményeinek igyekeznek megfelelni. Biztos lehet benne, hogy a nálunk vásárolt hátizsákok gondoskodnak gyermeke biztonságáról és kényelméről.

Hátizsák választása életkor szerint

Hátizsákot a gyermek korának megfelelően választunk. A kisiskolásoknak a hátizsákok kisiskolásoknak kategóriából vagy az hátizsákok teljes kínálatából. Felső tagozatos diákoknak pedig a diák hátizsákok között találunk megfelelőt. 
Fontos, hogy az elsődleges szempontok között legyen az anatómiai kialakítás, a tartós anyagok és fényvisszaverő elemek használata.

Válasszon együtt gyermekével 

Az idősebb gyerekeknek már egyértelmű elképzelésük van arról, milyen hátizsákot szeretnének. Beszélje meg velük, szeretnék-e nemcsak iskolába, hanem a városba, kirándulásokba is hordani a hátizsákot. Milyen színeket szeretnek, hány rekeszre, zsebre van szükségük. Együtt biztos kiválasztják a legmegfelelőbb hátizsákot, amellyel öröm lesz iskolába járni.

Termék ára Ft Ft
Szűrő megjelenítése
Stránka 1 z 1
A teljes kínálat
raktáron
Kiszállítás 2
munkanapon belül
Ingyenes
termékcsere
Gyos és készséges
ügyfélszolgálat

MenüX

InformációkX

Kérdése van? Írjon nekünk

+36 1 700 81 85

A csillaggal (*) jelölt tételek kitöltése kötelező.