Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élményt javításának érdekében. Az oldal böngészésével egyetért azok használatával.

+36 1 700 81 85info@inbags.hu

információk

Iskolatáska hátizsákok fiúknak

Segítségre van szüksége?

Iskolatáskáink ortopédiailag megfelelőek, vízálló anyagok felhasználásával készültek, belső elrendezésük átgondolt. Szerves részüket képezik a fényvisszaverő elemek és kellemes extra a gazdag motívum és színválaszték.

Termék ára Ft Ft
Szűrő megjelenítése
Stránka 1 z 1

A minőségből ne engedjen

A gyerekek heti öt napot járnak iskolába és sokszor kirándulásokra és utazásokra is magukkal viszik a hátizsákot. Ezért érdemes egy jó minőségű termékbe invesztálni. Minden ortopöd szakorvos és gyógytornász megerősíti önnek, hogy a jól kiválasztott hátizsák a helyes testtartás alapja. A helyes testtartáshoz hozzájárul az ergonómiai kialakítás, könnyí szerkezet, valamint a széles és állítható vállpántok.

Hátizsákot keres a testvéreknek is?

A szülők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a gyerekek egyforma, vagy legalább hasonló dolgokat szeretnének. Az iskolatáskák esetében széles választékunk segít önnek, ahol nemcsak fiúknak, hanem lányoknak való hátizsákokat is talál. Amennyiben ikrei vannak, egyszerűen vegyen két egyforma darabot. 

A teljes kínálat
raktáron
Kiszállítás 2
munkanapon belül
Ingyenes
termékcsere
Gyos és készséges
ügyfélszolgálat

MenüX

InformációkX

Kérdése van? Írjon nekünk

+36 1 700 81 85

A csillaggal (*) jelölt tételek kitöltése kötelező.